طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و خوش طعم با دستور آسان
نوشته شده توسط : mona

آموزش پخت مربای زرد آلو خانگی + روش های تهیه مربا زردآلو

 

مواد لازم برای مربای زرد آلو

  • زرد آلو    2/5 کیلو گرم

  • شکر    1/5 کیلو گرم

  • آب    2 لیوان
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت مربای زرد آلو


1. طرز تهیه مربای زردآلو

ابتدا زرد آلو ها را شسته و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس آنها را به دو نیم کرده و هسته آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم

حالا شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا شکر کاملا حل شده و آرام آرام به قوام بیاید.

 

3. مرحله سوم

حالا زرد آلو ها را به شربت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آرام آرام زرد آلو ها بپزند مواظب باشید تا بیش از حد نپزد و شکل خود را حفظ کند.

 

4. مرحله آخر پخت مربای زردالو

در نهایت کار، آبلیمو را به مربای زردآلو افزوده و از روی حرارت برمی داریم و حدود 12 ساعت زمان می دهیم تا کاملا خنک شود سپس داخل شیشه تمیز و خشک ریخته داخل یخچال نگهداری می کنیم.





:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: